Revitalisering / Foryngelse av ansiktshuden

foryngelse

PHOTO NOVA LASER/INTENS PULSET LYS

REVITALISERING / FORYNGELSE AV ANSIKTSHUDEN

Behandler pigmentflekker, sprengte blodårer, store porer, kviser, arr med mer.
Vi behandler hele ansiktet eller bare områder. Virker forbedrende, behandlende og forebyggende på aldring av ansiktshuden.

Ved riktig farge på laserlyset kan bestemte “målorgan” som blodkar, pigmenteringer og diverse arrdannelser/rynker i hud varmes opp mer og mindre selektivt. For eksempel blir grønt og gult lys absorbert av det røde fargestoffet i blodet.

Dermed kan blodkar varmes opp og fjernes ved å velge lys av riktig bølgelengde, kombinert med riktig eksponeringstid og lysstyrke. På samme måte kan det brune pigmentet i hud fjernes ved bruk av rødt eller blått lys uten å skade omgivende vev, forutsatt riktig varighet og styrke på lyset.

Lysets bølgelengde bestemmer hvor dypt ned i huden lyset når. Dermed vil “målorganets” beliggenhet i, dets struktur og størrelse og hva som “konkurrerer” om å absorbere det utsendte lyset, være med på å bestemme hva slags behandling som kan benyttes.

HVA SKJER VED EN BEHANDLING?
Laseren har et patentert fluoriserende lys som omdannes til energi på huden, og som igjen gjør at pigmentflekker, skjolder, stygge årer og rødhet reduseres eller fjernes. Ved å bruke forskjellige bølgelengder virker også behandlingen som vedlikehold og forebyggende på aldring av huden ved collagenstimulering og dermed generell bedring av hudstrukturen.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?
Huden blir først renset. Det blir så evt. påsmurt en bedøvende krem ca 15 minutter før behandling for å redusere ubehag. Vi legger så på en kontaktgel og pulser over området som skal behandles. Vi avkjøler huden fortløpende for å redusere faren for forbrenning og fordi dette kjennes behagelig.

HVORDAN KJENNES DET?
Det kjennes som kraftige varme stikk i huden for hver puls. Hver puls dekker et område av huden på ca 1,5 ganger 2 cm. Det kjennes lite eller ikke noe ubehag mellom pulsene og lite etterpå.

ETTER BEHANDLINGEN?
Huden kjøles ned med spesielle kjøleelementer etter behandling. Huden blir så smurt med aloe vera gel eller hydrocortison salve. Du vil vanligvis være noe rød eller flammete i huden når du går fra oss, men dette er noesom vanligvis roer seg ganske raskt.

HVORDAN SER DU UT DE FØRSTE DAGENE ETTER BEHANDLINGEN?
Dette kommer an på hvordan huden var i utgangspunktet. Desto “styggere” huden er før behandlingen, jo “styggere” etter behandlingen. Rødhet samme dag, kanskje noe lengre er vanlig.

Noe hevelse, spesielt under øynene kan forekomme de første dagene. Noe tørr hud den første uken etter behandlingen kan også forekomme. Pigmentflekker og skjolder vil kunne få et “skittent” utseende.Dette vil vedvare i 5 til 10 dager.

SPRENGTE BLODÅRER
Sprengte blodårer og rødhet kan også bli mer fremtredende de første dagene. Det endelige resultatet ser vi først etter ca 14 dager. Man kan få små blemmer som går over etter noen dager. Ved en generell hudforbedring ser man resultatet med en bedre hud etter ca 2 til 3 uker. Full effekt av behandlingen har man dog ikke før det er gått 10-12 uker.

Man har etter en behandling vanligvis bare en lett rødme, som varer fra et par timer til noen dager. Dette kan dekkes til med make-up.

SPRENGTE UTVIDEDE BLODKAR
Laseren sender ut et intenst grønt lys som absorberes godt i blod. Lysenergien omdannes til energi som varmer opp karene til 80-100 grader. Karveggene skades permanent og blodkarene forsvinner. En del årer vil umiddelbart bli borte, mens andre gradvis vil forsvinne i løpet av noen uker. Lyset når ikke lengre enn til lærhuden og det er ingen risiko for å utvikle blodpropp eller skader i større kar dypere i huden.

Krever vanligvis bare en behandling. I enkelte tilfeller kan det være nødvendig med to eller tre. Sprengte eller utvidede blodkar i ansiktet skyldes som regel en kombinasjon av arvelige forhold og ytre påkjenning. Typisk er hyppige solforbrenninger og skifte mellom kulde og varme. Dersom man etter behandling er forsiktig med huden og beskytter den mot kulde og overdreven soling vil resultatet være varig.

ACNE (kviser)
Laserlyset gir en oppvarming av blodkar. Dette starter en reparasjonsprosess som har gunstig effekt på betente talgkjertler. Laserlyset fører også til en reduksjon av antall kvisebakterier i talgkjertlene. Kan blomstre opp en ukes tid etter behandlingen, for deretter å bli bedre. Dette er en prosess som tar 2 til 3 uker. 1 til 3 behandlinger med 4 ukers intervall kan være nødvendig. Behandlingen bør gjentaes etter 6 til 12 mnd.

ARR
2 til 3 behandlinger er vanligst. Mengden bindevev i lærhuden øker. Nydannelse av bindevev tar tid, og man ser det endelige resultat først 10-12 uker etter siste behandling. Arr kan aldri fjernes helt, kun reduseres.

STORE PORER
Store porer trekker seg sammen. Kan ikkje fjernes helt, bare bli mindre synlige. De første dagene kan porene se større ut og sorte hudormer kommer mer til overflaten, for så å komme ut. Endelig resultat ser man etter 2 til3 uker.

OM BEHANDLINGEN
Behandling utføres av spesieltrent offentlig godkjent helsepersonell med hudpleiebakgrunn og mange års erfaring på området.

Populær og mye brukt metode i USA. Kalles i USA Photo skin rejuvination. Kosmetisk medisinsk behandling av hud. Forbedrer hudstrukturen, stimulerer til nydannelse av collagene og elastiske fibre som gir en friskere, sunnere og glattere hud.

Metoden behandler solskader, linjer og rynker, små blodårer, couperose, pigmentflekker, aktiv acne, arr, store porer.

Metoder reduserer ikke muligheten for normal livsførsel, som kan gjennopptaes umiddelbart etter behandlingen. Få eller ingen etterreaksjoner. Behandlingen trenger dypt ned i hudstrukturen (dermis) som er en forutsetning for gode og varige resultater.

Vi kan tillby en god oppfølging sammen med vårt medisinske kremprogram. Til forberedende og behandlende program av ulike type hudskader.

Pris: Fra 950,-