Supermat

supermat

Vi fører supermat – det siste innen skjønnhet og helse.
Hos oss finner du blandt annet Spirulina, Chlorella, Greens of Kamut, Purely Greens, Amla C-plus, Tart Cherry, Amanprana Happy Delight Omegaolje 3-6-9, Amanprana Extra virgin kokosolje, Fermentet papaya, Oxygen Supreme og Rice Bran Soubles.

Supermat er matvarer som inneholder ren, høykonsentrert næring. Inkluderer du supermat i kostholdet ditt,
vil du oppleve at du får større overskudd, mer energi og bedre helse. Kroppen renses, huden får ny glød og
den biologiske alderen din vil også kunne reduseres etter hvert som cellene i kroppen fornyes.

Hva er levende mat?
* Mat som er ubehandlet, ikke eksponert for varme over 40 grader. På den måten iveretas alle næringsstoffer, vitaminer, mineraler og enzymer.
* Ekstremt høyt og konsentrert næringsinnehold.
* Viltvoksende, økologisk eller dyrket under bestemte forhold.
Ingen isolater, alle ingredienser i sin naturlige form.

100% naturlige næringsstoffer gir:
* Bedre helse
* Økt immunforsvar
* Velfungerende immunforsvar
* Kortere restitusjonstid ved sykdom
* Masse energi
* Overskudd, fysisk og psykisk
* Vakker hud
* Vektreduksjon
* Hormonbalanse
* Balansert PH-verdi i kroppen
* Cellefornyelse/foryngelse
* Kortere restitusjonstid ved trening.

Grønne blader og klorofyll

Grønne blader fra grønnsaker inneholder 20% flere essensielle næringsstoffer per kilo enn annen mat og vil også øke effekten av næringsstoffene i annen mat. Dette er også på grunn av klorofyllet, som er plantenes blod og som har en struktur som minner om hemoglobinet i vanlig blod.

Pure Planet – serien

Pure Planet serien er utviklet for å gjøre helsegevinsten fra rå supermat lett tilgjengelig for alle. Produktene er 100% naturlige og kaldprosesserte. Så nå er det ingen grunn til å nøye seg med syntetiske vitaminer med liten eller ingen effekt lengre!

Pure Planet består av blant annet kamutgress, alger, amla-bær og andre råvarer som er anerkjent i moderne forskning som den mest virksomme supermaten.

Spirulina

Spirulina inneholder blant annet:
3 ganger mer protein enn fisk
10 ganger mer kalsium enn melk
50 ganger mer jern enn spinat
100 ganger mer betakaroten enn gulrøtter
5 ganger mer klorofyll enn grønne blader.

Spirulina er så rik på næringstoffer at man blir fortere tilfredstilt og ønsker seg detfor mindre animalsk protein og sukker. Et velegnet, naturlig kosttilskudd også under faste og slakekurer.

Ikke bare inneholder det mye proteiner (3 ganger så mye som i fisk) – proteinene er også i en form som er lett for kroppen å ta til seg og dermed blir utbyttet veldig bra. Idrettsmennesker har god erfaring med at spirulina gjør at en kommer seg raskt etter en treningsøkt. Spirulina øker immunforsvaret og kan virke rensende på ulike deler av kroppen. Det forskes også på om spirulina kan være gunstig for de med lette allergiplager da den muligens hemmer frigjøring av histaminer.

Greens og Kamut – hvetegress

Ur-hvetesorten utgjør vårt kansje viktigste hvetegress, har et høyt næringsinnehold og gir deg vitaminer, mineraler, sporstoffer, aminosyrer, enzymer samt en rekke viktige fytokjemikalier. Kamut har også et høyt innehold av SOD, som reparerer celler og motvirker skader fra frie radikaler. Kamut er sterkt basedannende, betennelsehemmende og avgiftende.

Amla C

Naturlig C-vitamin utvunnet fra Amla bæret som er en type stikkelsbær som vokser i Himalaya. Disse bærene har den høyeste forekomsten av C-vitamin vi kjenner til i naturlig form. I tillegg inneholder Amla også en rekke kjente og ukjente bioflavanoider (antioksidanter som forsterker C-vitaminets virkning). Med 20 % spirulina for økt synergi effekt på kroppens celler.
Amlabæret er vanndrivende, betennelsehemmende, og balanserer mange typiske kvinneplager. I tillegg regenereres kroppens celler og gjør deg mer motstandsdyktig mot aldring. Ved bruk over tid vil huden få en vital glød.

Tart cherry

Tart Cherry er naturens Rolce Royce. Pure Planet Tart Cherry virker oppløftende og vitaliserende. Deilig, naturlig smak av friske kirsebær. Bruk Tart Cherry for vitalitet, velvære, immunforsvar, lette betennelser, restitusjon, søvnkvalitet, stress. Visste du at Tart Cherry er proppfull av antocyaner? Antocyaner et av naturens mest effektive antioxydanter som også finnes i blåbær.

ORAC er et akrynom for oxygen Radical Absorbance Capacity og hver enkelt porsjon av produktet viser 5286 ORAC enheter. I henhold til forskning gjort ved “”HUMAN AGING INSTITIUTE”" viser det at 5000 ORAC enheter pr. dag kan forebygge aldersrelaterte sykdommer.

Tart Cherry er en av de mest potente juicene som finnes.Et produkt du vil bli glad i.

Rice Bran Solubles
Serum fra innsiden.
Rice Bran Solubles består av den vannløselige delen av riskliet. Den har en helt spesielt rik kombinasjon av næringsstoffer huden behøver, blant annet E-vitamin, -b-vitamin og fettsyrer. Rice Bran inneholder også Gamma Oryzanol og Beta Sisterol som motvirker stress, beroliger huden og vevet. Som et serum, trenger næringsstoffene inn i cellene og regenererer huden fra innsiden.

Amanprana Extra Virgin Kokosolje
Kokosoljen har alle næringsstoffer, enzymer, aroma og smak fra kokosnøtten intakt. Kokosolje kan hjelpe med å styrke immunforsvaret og opptaket av fettløslige vitaminer.
Egner seg ypperlig både på brødskiven og til steking, baking og frityrsteking.

Amanprana Happy Delight omega 3-6-9
Aman Prana er 100% rene økologiske oljer.
Den er basert på den seneste forskningen og har derfor en mer optimal balanse mellom omega-fettsyrene.
På grunn av sin høye kvalitet og sin ekstreme mengde naturlige antioksidanter nyttegjør kroppen seg bedre av Aman Prana enn vanlige omega-tilskudd. Derfor trenger du kun en teskje pr. dag.
I motsetning til andre fettsyretilskudd, inneholder Okinawa Omega meget store mengder naturlig vitamin E (alle E-vitamintypene) og karotener.

Aman Prana legger stor vekt på at produktene skal være økologiske, vegetabilske og fair trade. Det legges også vekt på å bruke sunn, miljøvennlig emballasje.

Omega-fettsyrer er ømfintlige for varme og skal derfor ikke brukes til bakst eller steking.
Derimot passer de ypperlig i dressinger og smoothies.

 

For mer info sjekk ut bloggen til Sara Chacko og Trine Berge: http://www.superdamene.no/